DogSpace Marley skruemontert hundegrind vit 72,5cm

Beskrivelse

DogSpace Marley er den perfekte hundegrinden for nysgjerrige valper og mindre hunderaser. Takket være den unike designen med en solid overflate, kan ikke engang de minste valpene og rasene smyge seg gjennom grinden. Når den ikke er i bruk, trekkes DogSpace Marley automatisk tilbake og foldes sammen slik at du knapt merker hundegrinden.

Grinden er 72,5 cm høy og kan monteres både innenfor og utenfor dørkarmen. Den passer åpninger fra 64,5 cm til 92 cm (innenfor dørkarm) og fra 55 cm til 82,5 cm (utenfor dørkarm). Med 1 forlengelse (selges separat) kan du forlenge din grind til maksimalt 116,5 cm.

Produsert i Danmark av ABS, PA6, TPU-plast. Fri for PVC.Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å installere hundegitteret ditt fra DogSpace, derfor har vi utviklet Onbox-appen. Produktkoden er alltid trykt på produktens emballasje og i brukermanualen. Du kan følge de korte videoene trinn for trinn og se dem om og om igjen hvis du tror du har gått glipp av noe. Det smarte med Onbox er også at du alltid har instruksjonene for sikkerhetsgitteret ditt nærmest hånden hvis du trenger å flytte gitteret eller ta det med på ferie. Onbox er tilgjengelig for Android og IOS.

Produktinformasjon
Mer informasjon
Artnr 721302
EAN 5705548048280
Recommended Price kr1749,00
Opprinnelsesland DK
Farge Vit
Lengde 72,5cm
Merke DogSpace